hover animation preload

 Milan Travel TipsMilan wordt beschouwd als een van de grootste steden in Italië. De bewoners zijn zeer gastvrij en heeft verschillende culturele en historische bezienswaardigheden.

Taal in Milaan
Italiaans is de meest voorkomende taal in Milaan en het is belangrijk om te weten de basis om het voor u gemakkelijker te omzeilen en lees de borden rond de attracties. Engels wordt ook veel gebruikt in de stad en vind je mensen die het te begrijpen in de grote attracties, restaurants en hotels. Als u op reis bent naar kleinere steden in het gebied, Zorg dat je een zin boek om u te helpen vertalen.

Aanbidden Wijken
Milan locals zijn religieuze en ze regelmatig naar de kerk. Het merendeel van de kerken in de stad welkom bezoekers en een aantal houdt de massa in het Engels.

Roken in Milaan
De meeste van de gebouwen en openbaar vervoer niet mogelijk is met roken. In een meerderheid van de bars en pubs in de stad, zult u in staat om te roken zonder beperkingen.

Met behulp van Euro
De Euro wordt gebruikt in verschillende Europese landen en Italië is een van hen. Als u niet uit een van de Europese landen die deze munt gebruiken, is het belangrijk om uw geld te converteren voordat u probeert om te zoeken naar een van de cheap hotels in Milan.

Fooi
Fooi is gebruikelijk in Milaan en je verwacht een tip taxichauffeurs, obers, bioscoop en theater bodes en bagage handlers aan waardering voor hun diensten te laten zien. Het is beter te geven tips in contanten.

VVV-kantoren
Er zijn verschillende VVV-kantoren die zijn gevestigd in Milaan. Zij zijn de beste bron om te gebruiken als u informatie wenst over de verschillende toeristische attracties, evenementen en accommodaties in het gebied.

Alarmnummers
Het is belangrijk om te weten van de alarmnummers, om te gebruiken in geval u wilt in contact te komen met de politie. De politie alarmnummer is 113 en het vuur alarmnummer is 115.

De veiligheid in Milaan
Je moet heel voorzichtig zijn wanneer ze reizen rond Milaan, want er zijn meerdere zakkenrollers. Carry dure items in verborgen zakken.

Belastingen
Alle items en diensten in Milaan zijn inclusief BTW en als je de aankoop van een item, is het belangrijk om uit te vinden of het mogelijk is om een ​​restitutie voor de belasting.


Tags : Cheap hotels in Milan Milan hotels Hotels in Milan Milan accommodation Milan hotel deals Milan hotel discounts cheap Milan hotels Milan hotel reservation
Category : reserved to connected users Print

| Contact author |